Kdo bo zbrano množico zabaval na 18. Festivalu za mlade ŠROT?

Begini (CRO)

Tamburaški sastav Begini deluje že od leta 2002 Takrat še pod imenom Čambdinski Tamburaši.  Minilo je veliko vaj, odrekanja ter nastopov, da so se iz takratne skupine oblikovali tri člani, kateri še danes nastopajo pod imenom TS Begini. V kratkem obdobju se je zamenjalo, kar nekaj kvalitenih tamburašev, ki so pripomogli prepoznavnosti skupine na  glasbeni sceni. Trenutni člani skupine so: Martin Lončarić(kontra), Ivan Lončarić (bas), Kazimir Sokačić(bas), Goran Godrijan (prim) Nikola Kurtalj(prim), Hrvoje Dupin(prim, basprim), Velimir Kokot(bas),Dejan Mesić(bubnjevi).

Njihovi hiti : Napala me s leđa, Obriši suze, Kome da se žalim.

ROK’N’BAND (SLO)

Rok’n’Band poslušalce s svojimi prepoznavnimi melodijami razveseljuje že vse od leta 1995 in svoj navdih črpa iz glasbe petdesetih let. Skupina je že zelo hitro nanizala svoje prve uspehe: prve tri skladbe Ne težit, Dekle mojega prijatelja in Moja mlada ljubica leta 1996 zavrtijo na radiu Hit.

Dej ruk’n me, Moja mlada ljubica, Tina, Nika, Vedno bom le tebe ljubil, Ostani še minuto, Verjemi in Rad jo imam, ljubim jo je samo nekaj velikih uspešnic skupine, ki si je našla svoje zasluženo mesto na slovenskem glasbenem prizorišču. Prepoznavne melodije, iskren vokal, stilska oblačila in predvsem neizmerna energija so dejavniki, ki so prepričali mnoge

 

The Funkamentalists (SLO)

 

 

 

 

 

 

Festival za mlade ŠROT -701 dni 23 ur 55 minut 5 sekund do pričetka
Zagotovi si vstopnico!