18. FESTIVAL ZA MLADE ŠROT

Festival za mlade ŠROT je tradicionalna prireditev, ki jo ob koncu šolskega leta skupaj pripravljata Dijaška skupnost Posavja in Klub posavskih študentov. V Posavje vsako leto pripelje največje ter najbolj poznane glasbene skupine iz Slovenije, Evrope in republik bivše Jugoslavije. Hkrati festival podpira tudi perspektivne lokalne glasbenike, plesalce in odrske umetnike.

V zadnjih letih je festival svoj dom našel na bazenu v Brestanici, pred tem pa je pestro dogajanje, ki ga nudi festival, potekalo tudi na nekaj drugih prizoriščih v Posavju – na bazenu Krško in v športni dvorani ŠC Krško-Sevnica.

Datum izvedbe letošnjega festivala je 23. junij 2017, ko bodo dijaki in maturantje že opravili z vsem šolskimi obveznostmi, za študente pa bo #ŠROT2017 odlična sprostitev od učenja!

Letos se boste mladi in mladi po srcu na ŠROT-u lahko zabavali ob ritmih domačih The Funkamentalists, vedno aktualnih Rok ‘N’ Bend, zvezda večera pa bodo hrvaška glasbena skupina Begini, ki s svojimi uspešnicami že leta združuje vse generacije. Kot vsako leto bo potekal tudi pester spremljevalni program.

Letošnji slogan festivala je Poleti v poletje! in verjamemo, da boste s tako super programom poleteli z nami!

Spremljaj nas na Facebooku >> Festival za mlade Šrot
Spremljaj nas na Instagramu >> Festival ŠROT

Festival za mlade ŠROT -701 dni 23 ur 54 minut 59 sekund do pričetka
Zagotovi si vstopnico!