20. let Festivala za mlade ŠROT

Prvi poletni oddihi od vsakdanjih obveznosti so že tik pred vrati. Šolarji in študentje, ali že veste, kje boste preživeli najdaljše počitnice? In vsi mladi po srcu, kje si boste napolnili baterije za nove službene uspehe? Letos vas najboljši poletni odklop čaka na 20. Festivalu za mlade ŠROT, ki bo 21. 6. 2019 ob 21.00 na Bazenu Brestanica.

Zgodba Festivala za mlade ŠROT se je začela pred natanko dvajsetimi leti. In po zaslugi Kluba posavskih študentov in mladih, ki so iz leta v leto polnili prizorišče tradicionalnega dogodka ob koncu šolskega leta, je festival še vedno živ. Letos še bolj kot kadarkoli prej. Vsi letošnji izvajalci bodo na ŠROT-ovem odru zaigrali prvič v njegovi zgodovini. Veliki festivalski oder 20. Festivala za mlade ŠROT bo otvoril mladi perspektivni lokalni bend Kons. 5 – zasedba petih posavskih glasbenikov, ki nas bo s preigravanjem priredb popeljala skozi glasbeno sceno, ki se je zvrstila na odrih ŠROT-ove dvajsetletne zgodovine. Prav tako prvič bomo na brestaniški plaži prisluhnili ritmom hip hop glasbe, ki jo ustvarjajo Nipke & The Nipples. Pika na i na praznovanju ŠROT-ovih 20 let pa bodo gotovo vedno priljubljeni S.A.R.S., ki so si jih mnogi že večkrat želeli slišati na edinstvenem posavskem festivalu, ki že 20 let združuje največ poletja, glasbe in prijateljstva na enem mestu.

Vstopnice si lahko zagotovite na spletni strani in prodajnih mestih Eventima, v Mladinskem centru Krško, na BIT-u v Brežicah in Bazenu Brestanica po ceni 5 € (early bird, do vključno 5. 6. 2019) in dalje 7 €. Na dan dogodka boste zanje odšteli 10 €.

Pridružite se nam na nepozabnem praznovanju 20. Festivala za mlade ŠROT! Zagotovite si svojo vstopnico pravočasno in bodite 21. junija na brestaniški plaži del največje rojstnodnevne zabave v ŠROT-ovi zgodovini!

Za več informacij nas spremljajte na Facebooku >> Festival za mlade ŠROT in nam sledite na Instagramu >> @festivalsrot.

Festival za mlade ŠROT -492 Days 21 Hours 27 Minutes 58 Seconds do pričetka
Zagotovi si vstopnico!